Opinia Timisoarei

Scandal monstru intr-o piata din Timis! Politist agresat de un tanar si de mama acestuia. De la ce a pornit circul? VIDEO!

LUGOJ. Circ ca la usa cortului joi dupa-amiaza in Piata din Lugoj. Un politist local a fost agresat de un sofer si de mama acestuia, care il insotea.

Totul a inceput dupa ce soferul a parcat neregulamentar, blocand circulatia in intersectia din zona pietei. Politistul de serviciu i-a aplicat in parbriz o invitatie dupa procedura obisnuita. Conform celor prezenti, intorcandu-se la masina tanarul a luat hartia si i-a aruncat-o in fata omului legii, moment in care discutia s-a aprins, in scandal intervenind si mama conducatorului auto, impreuna agresandu-l fizic pe omul legii, noteaza cetateanul.ro.

Cum nu apucase sa-si cheme colegii in ajutor, acesta a scapat cu greu din mainile agresorilor, cand cativa trecatori au sarit sa-l sprijine.

Intreaga intamplare a fost filmata de un barbat care a ajuns si el victima celor doi scandalagii. Intr-un acces de furie, femeia l-a imbrancit, spargandu-i, se pare, telefonul mobil.

Pana la urma, protagonistii scandalului au ajuns la sediul Politiei Lugoj pentru audieri.

Vezi VIDEO AICI!

Exit mobile version