Opinia Timisoarei

Scandal la Romanii au talent: Tatal Loredanei Fieraru il face praf pe Mihai Petre: „e un nimeni”

Competitia s-a incheiat, dar scandalurile abia incep! Pentru ca le-a criticat prestatia, tatal Loredanei Fieraru il ataca dur pe juratul Mihai Petre. Acesta i-a acuzat ca nu muncesc indeajuns si canta dupa ureche.

Loredana Fieraru, cea despre care se spunea ca ii calca pe urme Andrei, s-a cam facut de ras in finala de la Romanii au talent de la PRO TV. Adolescenta din jud. Hunedoara si tatal ei, care canta la tambal, au fost facuti praf de Mihai Petre. “Nu v-ati ridicat la nivelul pretentiilor. Fara munca nu se poate. Sa cantati dupa ureche nu se poate”, a punctat Mihai Petre. Cristian Fieraru, tatal tinerei, care, de altfel, a si cantat cu ea pe parcursul intregului concurs, a fost la un pas sa-si iasa din minti in momentul in care a coborat de pe scena. Furios, barbatul care a povestit ca a facut un credit pentru a ajunge la preselectiile show-ului, a izbucnit la adresa lui Mihai Petre.

Nu ma intereseaza parerea lui. M-ar fi putut interesa daca s-ar fi priceput, macar putin, la muzica. El poate ca e un dansator talentat, nu ma pricep, dar in muzica e un nimeni. Se pricepe mai putin la muzica decat ma pricep eu la tango”, a spus el nervos catre jurnalisti, potrivit libertatea.ro.

In timp ce o consola pe Loredana, care plangea in hohote, tatal a rabufnit din nou: “Mihai Petre nu ne suporta, ne-a aratat acest lucru inca din preselectii si a asteptat finala sa se razbune. Ma gandeam ca o sa ne faca ceva, dar nu credeam ca va avea suflet sa ne atace atat de rau. Trebuia sa ma astept la orice de la el”.

Exit mobile version