Opinia Timisoarei

Scandal la Maruta: Fiica prezicatoarei Carmen Harra, atacata de un invitat in emisiune

Carmen Harra s-a contrat dur cu Petru Mircea in legatura cu moartea Madalinei Manole in emisiunea La Maruta. Pe parcursul show-ului au mai fost invitati impresarul Marius Gavrila si jurnalistul George Stanca.

Intr-una din pauzele publicitare Alexandra Harra, fiica celebrei prezicatoare, a sfatuit-o pe mama sa sa-si pastreze opiniile si sa nu se lasa intimidata de cei care aveau pareri diferite. In acel moment, Marius Gavrila a avut o iesire nervoasa si i-a aruncat Alexandrei un pahar cu apa in fata. Episodul a fost povestit de George Stanca, imediat dupa emisiune.

In pauza de publicitate, Maruta a plecat, iar noi am ramas in emisiune. La un moment dat Alexandra, fata lui Carmen Harra a intrat si i-a spus sa nu renunte la ideile ei, sa nu retraga nimic din tot ce spusese pana atunci. Atunci, Marius Gavrila s-a luat de Alexandra, iar ea i-a spus lui Carmen sa nu se ia dupa «un idiot». Acesta s-a enervat si i-a aruncat un pahar cu apa in fata, stropind-o atat pe Alexandra, cat si pe mama ei„, a spus Stanca pentru click.ro.

Exit mobile version