Opinia Timisoarei

Scandal la dezbaterea bugetului Timisoarei pe 2011! Fost consilier juridic in primarie: Se fura cam 50-60 de milioane de euro pe an!

Tensiuni in cadrul dezbaterii pe proiectul de buget al Timisoarei pe 2011 astazi! Un fost consilier juridic in Primaria Timisoara, Daniel Urs, a facut acuzatii grave la adresa primarului Gheorghe Ciuhandu si a sefei de la Directia Urbanism, Aura Junie.

Acesta a sustinut ca cei doi patroneaza un furt de milioane de euro in primaria Timisoara. Mai mult, i-a urat fostei sale sefe de la Directia de Urbanism, Aura Junie, „un sejur frumos la puscarie”.

„M-au dat afara din primarie ca nu am vrut sa fur bani de la oameni. Eu muncesc, sunt copil unei familii care munceste in Italia, nu am cerut decat sa fiu platit pentru meseria pe care mi-am facut-o bine. Puteti sa-l intrebati pe domnul Ciurariu, Cojocariu, tot timpul am respectat legea. M-au mutat in interes public „cu ghilimele de rigoare” la Politia Comunitara si m-au dat si de aici afara. Fura in continuu, nu fac nimic de 20 de ani primarul cu Auria Junie si toata sleata lor. In mod sistematic, prin licitatii publice se scot la licitatie utilitatea, vin firmele care trebuie, fac lucrarea pe sume enorme si acele firme de specialitate platesc consultanta unor firme capusa a nepotilor Auriei Junie. Pe domnul Ciurariu l-au dat tot la o parte fara sa faca nimic ilegal sau ceva grav, pur si simplu ca nu a vrut sa raspunda la comenzile primarului care fura in mod sistematic, mafiot de 20 de ani de zile. Pe an se fura cel putin 50-60 de miliaone de euro pe an”, a declarat Daniel Ursu.

Aura Junie, sef al Directiei de Urbanism din cadrul Primariei Timisoara refuza sa comenteze acuzatiile lui Daniel Urs, spund doar ca-l va da pe acesta in judecata pentru declaratii nefondate.

Fost membru PSD Timis, Daniel Urs a intrat in atentia opiniei publice dupa ce, in urma cu cativa ani, a postat pe contul sau de pe o retea de socializare, Hi5, o serie de fotografii cu el dezbracat.  Odata cu restructurarile de anul trecut, Daniel Urs, care lucra ca si consilier juridic la Directia de Urbanism din primarie, a fost transferat la Politia Comunitara, de unde se pare a fost concediat. In urma cu cateva saptamani, tanarul a fost exclus si din randurile PSD Timis.

DA CLICK AICI SA ASCULTI DECLARATIA FOSTULUI CONSILIER DANIEL URSU!

Oricum, in aceasta dimineata, alesii locali au avut probleme mult mai importante decat dezbaterea publica pe marginea bugetului pe acest an. La fel si conducerea Primariei. Nici cetatenii n-au fost numerosi. Cam 10. Vezi aici cum s-a desfasurat dezbaterea!

Exit mobile version