Opinia Timisoarei

Scandal intre protestatari in Piata Operei din Timisoara! S-au ars afise si s-au spanzurat papusi!

UPDATE! Protestul s-a incheiat la Timisoara. Tineri si batrani au scandat impreuna impotriva presedintelui Basescu si a Guvernului Boc!

 

Zecile de persoane prezente in Piata Operei au plecat spre casa cu gandul la noi mitinguri si la romanii cu care au fost solidari, care au iesit in strada in alte orase.


______________________________________________________________________________

„Basescu, spanzurat la Timisoara”

UPDATE! Protestul continua la Timisoara. Revolutionarii au confectionat o papusa din carpe pe care au spanzurat-o si pe care o calca in picioare. Ei spun ca papusa ar fi presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Timisorenii scandeaza: „Basescu, spanzurat la Timisoara”, „Pacat, pacat de sangele varsat”, „Cinste lor eroilor”, „Moarte lui Basescu” si altele. La fata locului a ajuns si un echipaj de pompieri cu un extinctor, ca sa poata interveni in cazul in care protestatarii se decid sa mai dea foc afiselor sau bannerelor.
____________________________________________________

Scandal intre protestatari in Piata Operei din Timisoara! Lorin Fortuna, batut in plina strada!

UPDATE: Lorin Fortuna, unul dintre liderii Revolutiei din 1989 de la Timisoara, a fost lovit in plina strada de unul dintre protestatari. Fortuna a incercat sa dea foc unui afis cu Victor Ponta si Ion Iliescu, insa un alt revolutionar s-a napustit asupra lui.

Lorin Fortuna a vrut sa dea foc unui afis cu poza lui Ion Iliescu si a lui Victor Ponta. A reusit sa aprinda afisul, insa un protestatar din multime s-a repezit asupra lui, i-a smuls posterul din mana, i-a spus ca asa ceva nu se face si l-a imbrancit. Mai mult, a reusit sa-i dea si un pumn.

Imediat dupa incident, protestatarul violent a fost ridicat de jandarmi, dus in duba si legitimat.

 

TIMISOARA. Timisorenii au intrat in cea de-a sasea zi de proteste. Miercuri, in jur de 50 de oameni s-au adunat sa strige cu toata puterea „Jos Guvernul Boc” si „Jos Basescu„. Au intonat din nou Imnul Romaniei si au anuntat ca de maine, 19 ianuarie mitingurile in Piata Victoriei vor incepe la ora 16 si vor tine pana la ora 21. In marea lor majoritate revolutionari, timisorenii isi spun din nou pasul in centrul orasului, locul in care s-au strans si in decembrie 1989.

Lorin Fortuna, reprezentantul revolutionarilor timisoreni impreuna cu alti lideri ai Revolutiei le-au vorbit celor adunati despre solidaritatea cu militantii din alte orase si au cerut eradicarea comunismului, elaborarea unei noi constitutii si inlaturarea actualilor politicieni din viata publica romaneasca. Revolutionarilor li s-au alaturat mai multi membri ai Sindicatului Cartel Alfa, in frunte cu liderul Stefan Gogosanu. In acesta seara protestatantilor li se vor alatura si membrii galeriei Poli Timisoara care vor protesta impotriva aplicarii Legii 4 in Romania.

Exit mobile version