Opinia Timisoarei

Scandal intr-un bar din Timisoara! O eleva a impins un barbat peste balustrada, dupa ce acesta ar fi agresat-o

TIMISOARA. Un cetatean strain a ajuns la spital, dupa ce a cazut de la 3 metri in cap, fiind aruncat peste balustrada de o eleva pe care ar fi agresat-o. Tanara se afla cu alte 2 colege intr-un bar din zona Garii de Nord din Timisoara, desi trebuia sa fie la scoala.

Fata povesteste ca barbatul, care este cunoscut in zona ca fiind cetatean arab, s-a dus tinta la ea si a acostat-o. Tanara, eleva in clasa a X-a la Grupul Scolar Industrie Alimentara, spune ca barbatul de 45 de ani i-a facut avansuri si a inceput sa traga de ea prin bar. Ea s-a speriat si l-a impins pe acesta peste o balustrada aflata la o inaltime de 3 metri. Barbatul a picat in cap si si-a fracturat clavicula, iar fata s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala. Ea sustine insa ca l-a impins in legitima aparare si ca nu il cunoaste, ca acesta a mers la ea din senin.

Politia a deschis o ancheta si urmeaza sa vada daca eleva chiar a fost in legitima aparare sau va fi cercetata pentru vatamare corporala din culpa, in functie de zilele de ingrijiri medicale de care are nevoie barbatul care a acostat-o. Oamenii legii vor urmari si imaginile surprinse pe camera de supraveghere a localului.

Exit mobile version