Opinia Timisoarei

Scandal in Complexul Studentesc din Timisoara. Un oltean a lovit un carasean cu o scandura peste fata

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIMISOARA. Scandal in Complexul Studentesc din Timisoara. Doar la vederea politistilor locali care si-au facut aparitia in zona, doi tineri care s-au luat la bataie, au incetat conflictul.

CITESTE SI: Situatie dramatica in Timis, dupa intreruperea gazului in mai multe localitati. Pacienti trimisi acasa din spitalul Deta 

Scandalul a izbucnit luni seara, in jurul orei 20.00. Un tanar de 24 de ani din Targu Jiu l-a lovit cu o scandura peste fata pe un alt tanar de 22 de ani din Caransebes. Tanarul carasean a fost lovit in zona ochilor, la fata locului fiind chemata si o ambulanta pentru a-i acorda ingrijiri celui lovit.

CITESTE SI: Tanar prins de jandarmi cu cannabis intr-o localitate din Timis. Tocmai se pregatea sa isi faca un cui 

Cei doi tineri au fost predati politistilor din cadrul Biroului pentru Centru Universitar pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente.

Politia Locala atrage atentia cu privire la savarsirea de acte si fapte care contravin normelor legale in perimetrul Campusului Universitar, fiind aplicate, de la inceputul anului, de politistii locali un numar de 1.659 sanctiuni contraventionale pentru diverse fapte, precum provocare de scandal, tulburarea linistii publice, consum de alcool pe domeniul public, abandonare de deseuri sau parcari neregulamentare.

Exit mobile version