Opinia Timisoarei

Scandal cu impuscaturi si amenintari cu topoare si bate de baseball intre vecini

Doi vecini din Vulcan, judetul Hunedoara, s-au amenintat cu topoare si bate de baseball, iar unul dintre ei chiar a tras focuri de arma asupra celuilalt. Amandoi au ajuns la Politie.

Politistii din judetul Hunedoara spun ca un barbat de 35 de ani s-a prezentat la sediul Politiei pentru a reclama ca noaptea trecuta a izbucnit scandalul cu vecinul sau in varta de 30 de ani. Acesta din urma i-a lovit usa de la intrarea in casa, cu un topor. Mai mult, in cursul zilei, cand a revenit la domiciliu de la munca, a fost asteptat in casa scarii de vecinul sau care avea o bata de baseball si il ameninta.

Intregul scandal nu se termina aici. Si vecinul de 30 de ani s-a dus la sediul Politiei din Vulcan si le-a povestit oamenilor legii ca in timp ce se afla in casa scarii imobilului in care locuieste, in urma unui scandal pe care il are cu un vecin, acesta a scos un pistol si a tras asupra lui trei focuri de arma.

Politistii au aflat, dupa ce au facut unele verificari, ca intr-adevar, pistolul a fost folosit de barbatul de 35 de ani, iar arma a fost ridicata pentru expertizare.

Barbatul de 30 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente, amenintare, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si distrugere.

Exit mobile version