Opinia Timisoarei

Scandal cu bate si sabii intr-un oras din vestul tarii. Un politist a fost luat si el la bataie

Geamuri sparte, amenintari si injuraturi vineri seara intr-un oras din vestul tarii, dupa ce doua clanuri de romi s-au luat la bataie si au si lovit un politist.

CITESTE SI: ‘Ce ma, nu puteai sa franezi?’. Mecanic de locomotiva agresat de martorii accidentului de tren de langa Timisoara. Video 

Totul s-a intamplat intr-un cartier din Arad. Se pare ca cearta ar fi plecat de la faptul ca un tanar de 20 de ani a sarutat o fata de numai 12 la coltul blocului. Acesta a fost surprins de familia fetei, care l-a luat la pumni.

Familia fetei a mers mai departe si a mers acasa la parintii baiatului sa ii ceara socoteala tatalui acestuia, dar nu au venit cu mana goala, ci au luat cu ei bate si o sabie.

Intre timp, prin zona a trecut un politist, care se afla in timpul liber, insa a incercat sa calmeze spiritele, iar in prima faza au reusit. Dar scandalul nu s-a incheiat aici. Cei din familia fetei au mers la masina de unde s-au intors cu batele si o sabie. Politistul a incercat din nou sa aplaneze conflictul, insa a fost lovit cu pumnii si picioarele de cei implicati. Acestia au spart si ferestrele casei in care locuiau rivalii.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare a linistii si ordinii publice, fiind aplicate mai multe sanctiuni contraventionale, conform Legii 61/91, de asemenea fiind efectuate cercetari si sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor izbucnirii conflictului si pentru luarea tuturor masurilor legale care se impun”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Claudia Iuga, pentru specialarad.ro.

Exit mobile version