Opinia Timisoarei

Sarbatoare in Piata Victoriei la Timisoara. Dominic Fritz, noul primar: Timisoara a infaptuit o noua revolutie. Video

TIMISOARA. Petrecere in Piata Operei din Timisoara unde noul primar al orasului Dominic Fritz si sustinatorii sai au sarbatorit victoria categorica in cursa pentru primarie.

CITESTE SI: Nicolae Robu: Am pierdut. Infrangere zdobitoare in fata lui Dominic Fritz la Primaria Timisoara. Video 

La scurt timp dupa ce Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea, cateva sute de oameni s-au adunat in centrul orasului.

Dominic Fritz a spus ca duminica Timisoara a infaptuit o noua revolutie prin inlaturarea lui Nicolae Robu dupa 2 mandate.

A sustinut ca va fi primarul tuturor timisorenilor si le-a multumit celor care i-au acordat increderea.

Ai spus ca nu putem castiga. Dar am incercat si am reusit. De azi stergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timisioarei. De azi nu ne mai lasam paralizati de frica ca suntem singuri acolo pentru ca nu mai suntem. Dragi timisoreni, multumesc! Multumesc pentru votul vostru, pentru increderea voastra, pentru energia voastra. Voi sunteti inspiratia care a facut ca aceasta campanie sa reuseasca. Multumesc. Vreau de acum sa si multumesc si delegatilor care inca numara voturile in sectie, inca nu stim rezultatul final. Timisoara astazi a scris din nou istorie. Timsioara astazi a infaptuit o noua revolutie.
Astazi Timisoara a incheiat, prin vot, definitiv perioada de tranzitie de 30 de ani. Si e o onoare incredibil de mare pentru mine ca m-ati ales primarul vostru. Un om care a venit pentru prima data aici in 2003, care nu vorbeam niciun cuvant in romana. Pentru prima oara, Romania a ales un primar care nu s-a nascut in Romania.
Timisorenii astazi au spus foarte clar si raspicat, Timisoara a fost, este si va fi un oras european. Si Timisoara a scris nu doar istorie in Romania, ci in toata Europa. Astazi, un oras european a ales un primar european si trimitem un semnal foarte clar ca Timisoara si Banatul apartin istoric si cultural Europei. Romania apartine Europei. Administratia noastra va fi un model pentru toata Romania, un model pentru o administratie deschisa si transparenta si digitalzata, europeana. Asta datorita voua.
Vreau sa spun foarte clar, voi fi primarul tuturor timisorenilor. Si in acest sens vreau sa ma adresez si celor care nu m-au votat astazi. O sa ma lupt in fiecare zi sa castig si increderea voastra si o sa construim si impreuna cu voi aceasta comunitate. Nu va fi usor. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte si simt o responsabilitate maree a asteptarilor voastre pe umerii mei si de aceea va rog sa va implicati, sa faceti parte din aceasta Timisoara europeana. Nu asteptati ca primarul sa schimbe totul. Fiti parte din schimbare. Vreau sa fac acest apel tuturor timisorenilor, aici in Timisoara, dar si celor plecati in tara. Daca aveti idei, expertiza, ceva de contribuit, veti gasi o usa deschisa la noi, in Timisoara. Implicati-va!„, i-a indemnat Dominic Fritz pe timisoreni.

 

Exit mobile version