Opinia Timisoarei

Santaj sexual: timisorean acuzat de procurorii DIICOT ca cerea favoruri sexuale pentru a nu publica poze porno furate din mail

Un timisorean de 21 de ani este acuzat de procurorii DIICOT de santaj. Tanarul a spart contul de email al unei fete din Iasi, i-a furat pozele personale din casuta postala electronica si i-a spus ca, daca nu intretine raporturi sexuale si  nu-i da bani, le va printa si le va lipi pe peretii blocului unde fata locuieste cu parintii.

Potrivit procurorilor DIICOT Iasi, barbatul a aflat parola mailului si messengerului tinerei de la iubita sa, care era prietena cea mai buna a fetei. Asa, a intrat in contul ei de mail in luna ianuarie si a gasit mai multe poze in care tanara era in ipostaze mai mult decat compromitatoare alaturi de o alta prietena. Tanarul i-a spus acesteia ca show-ul lesbi va aparea pe toti peretii blocului unde sta tanara impreuna cu parintii sai daca nu-i da bani, 50 de euro.

„Ulterior a amenintat partea vatamata cu printarea fotografiilor si lipirea pe peretii imobilului unde domiciliaza parintii acesteia. Pentru a nu fi facute publice partea vatamata trebuia sa dea curs unor servicii de natura sexuala”, se precizeaza in rechizitoriul intocmit de procurorii DIICOT de la Iasi. Procurorii sustin ca tanarul i-ar mai fi solicitat tinerei sa se dezbrace in fata unei camere web.

Tanara speriata de amenintarile acestuia l-a dat pe mana politiei. In luna februarie, anchetatorii i-au perchezitionat locuinta timisoreanului si i-au gasit acestuia pozele compromitatoare. Acum, in fata procurorilor baiatul de 21 de ani a sustinut ca tanara era prea insistenta in legatura cu restituirea unui imprumut. Cercetarile continua in acest dosar.

Exit mobile version