Opinia Timisoarei

Sansa ratata. SCM Timisoara a pierdut meciul doi din sferturile campionatului si suspansul continua

TIMISOARA. Dupa o victorie imensa la Satu Mare, care ducea SCM Timisoara in postura de favorita (1-0 la general), banatencele au capotat pe teren propriu, iar ardelencele imping seria in meci decisiv. A fost o partida dominata de oaspete, care s-au impus cu 68-50, castigand toate cele patru secvente, 20-14, 17-14, 19-11 si 12-11.

CITESTE SI: Actiune fulger pe Brancoveanu si in Piata Iosefin, in Timisoara. Bazarele, calcate de politisti si jandarmi 

Americancele Timisoarei nu au fost in forma, echipa bazandu-se mai mult pe veterana Monika Brosovszky, iar gazdele au ratat nepermis, avand un procent de reusita de doar 27%. In astfel de conditii meciul nu se putea castiga. Vizitatoarele nu au impresionat prea mult, avand procentaje de 49%, dar au facut destul pentru a se impune fara mari probleme.

Asadar scorul la general este de 1-1, iar partida decisiva se va juca pe Somes, vineri de la ora 18.30.

CITESTE SI: Se scumpesc biletele de tramvai, autobuz sau troleibuz la Timisoara. Noile preturi pentru calatorii propuse de RATT 

Taneisha Harrison de la CSM Satu Mare a fost cosghetera partidei cu 18 puncte, la care a adaugat 3 recuperari si 5 pase decisive. Mandache a urmat-o cu 15 puncte, iar Denson a fost aproape de double-dobule cu 12 puncte si 9 recuperari.

Monika Brosovszky Boriga a fost cea mai buna marcatoare de la gazde cu 12 puncte, urmata de tanara Roxana Pane, cu 10 puncte.

Exit mobile version