Opinia Timisoarei

Salvat de la moarte si ingrijit cu dragoste de un student, un soim bolnav s-a pierdut in Timisoara. Sa-l ajutam pe tanar sa-l gaseasca!

TIMISOARA. O poveste impresionanta careia ii cautam un final fericit! A fost la un pas sa fie eutanasiata, la o clinica din Slovacia, dar a fost salvata de un iubitor de animale student in Timisoara. Vorbim de o soimita frumoasa, dar foarte bolnava, pe nume Sussi.

Victor, un tanar student la Facultatea de Medicina Veterinara, a decis sa o ia in grija. Luni intregi s-a chinuit sa o puna pe picioare si a hotarat sa-si scrie lucrarea de licenta avand ca tema chiar aventura traita de Sussi. Cu multa daruire si rabdare i-a administrat tratamente peste tratamente. Cu timpul, soimita s-a inzdravenit si se simtea mult mai bine. A „prins aripi” si… a fugit de acasa.

A fost  adusa de la un crescator din afara, urmand a fi eutanasiata din pricina bolii incurabile de care suferea. Boala afecteaza in principal plamanii, iar din octombrie era sub tratament. De o saptamana facuse progrese destul de mari, dar nu cat sa zboare bine. Cativa metri  erau indeajuns ca sa-i provoace caderea. Acum 3 zile, pe seara, a zburat mai mult, a reusit sa ajunga pe o cladire mai inalta. Cum nu este obisnuita cu orasul, a mers pe o alta cladire, apoi pe alta, pana cand venirea intunericului a facut imposibila localizarea exacta. Au urmat 2 zile de cautari amanuntite, incepad de la ivirea zorilor pana la apusul soarelui, dar fara rezultat…„, povesteste Victor pentru opiniatimisoarei.ro.

Sussi a disparut in zona Traian din Timisoara. Tanarul n-a mai stat pe ganduri si a tiparit afise prin care cere ajutorul timisorenilor. Le-a lipit prin oras in speranta ca cineva va gasi pasarea. De atunci tot asteapta o veste.

Tanarul student nu si-a pierdut de tot speranta. Doar ca, fara tratament si mancare adecvata, soimita nu poate rezista mai mult de cateva zile. Fiecare noua zi in libertate i-ar putea fi fatala. Sussi are penajul cu dungi transversale brune si albe. Oricine zareste pasarea este rugat sa sune la nr. de telefon 0766226805.

Exit mobile version