Opinia Timisoarei

Salt spectaculos pe trotuar la Timisoara, pe una dintre cele mai circulate artere din oras. Video

TIMISOARA. Manevra brusca a unui sofer a dus la producerea unui accident spectaculos la Timisoara, pe una dintre cele mai circulate strazi.

CITESTE SI: Cea mai curajoasa vanzatoare. A alergat dupa hotii care i-au furat din supermarket si l-a si prins pe unul dintre ei 

S-a intamplat marti dupa-amiaza pe strada Surorile Martir Caceu (fosta Negoiu), nu departe de Casa Tineretului. Un sofer care circula spre Aleea FC Ripensia a vrut sa treaca de pe banda a doua pe cea de-a treia, insa nu s-a asigurat la efectuarea manevrei si a lovit o alta masina.

In urma ciocnirii, autoturismul izbit a fost aruncat in bordura si a zburat pe trotuar, unde s-a rasturnat cu rotile in sus.

Doar norocul a facut ca in acel moment nimeni sa nu treaca pe acolo.

Un barbat in varsta de 39 de ani a condus un autoturism pe strada Surorile Martir Caceu din municipiul Timisoara, dinspre strada Aries spre strada F.C. Ripensia, iar la trecerea de pe banda 2 pe banda 3 nu s-a asigurat corespunzator si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 39 de ani, care circula in aceeasi directie.

In urma impactului autoturismul care circula pe banda nr 3 a fost proiectat in bordura, ulterior, rasturnandu-se. In urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Ambii soferi au fost pusi sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version