Opinia Timisoarei

Salt mortal pe liniile de tramvai. Doua victime

Grav accident de circulatie, duminica dimineata, in Arad. Un microbuz scapat de sub control s-a rasturnat in mijlocul liniilor de tramvai. Un om a murit, iar un altul e grav ranit.

CITESTE SI: Cel mai mare numar de nou infectati cu COVID in Timisoara si in judet, intr-o singura zi, de la inceputul pandemiei. Din ce localitati sunt cei 107 pacienti 

Tragedia s-a petrecut pe Calea Aurel Vlaicu, in jurul orei 5.30. Soferul venea dinspre Piata UTA catre Podgoria cand, la un moment dat, a pierdut controlul volanului. Microbuzul a parasit drumul, a intrat pe terasamentul liniilor de tramvai, a izbit violent un stalp si s-a rasturnat.

Soferul a murit, iar pasagerul din dreapta a fost grav ranit. Acesta a fost preluat de o ambulanta si transportat de urgenta la spital.

Politistii incearca sa stabileasca cum s-a petrecut nenorocirea.

UPDATE: Politia a reusit sa afle cine sunt cei doi tineri implicati in accidentul de pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad. Ambii sunt din Curtici. Barbatul care conducea autoturismul si a si murit, avea 22 de ani, iar cel de pe locul din dreapta are 19 ani.

Exit mobile version