Noutati :

Salarii de aproape 10.000 de euro se ofera inginerilor romani in Norvegia

10 octombrie, 2012 - 11:10 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Angajatorii din Norvegia scot noi joburi pentru romani prin reteaua Eures in fiecare saptamana. Inginerii romani pot castiga salarii intre 7.000 si 9.500 euro lunar daca cunosc bine limba engleza si au experienta de minim 8 ani, conform ultimelor anunturi postate pe site-ul ANOFM.

Ultimele posturi scoase la concurs pentru Romania sunt de ingineri seniori in sisteme de control si ingineri seniori proiectanti de tevi. Pentru prima pozitie se cer studii superioare (Cibernetica) si 10 ani de experienta, iar pentru a doua studii superioare tehnice si minim 8 ani de munca in domeniul instalatiilor petroliere maritime.

Contractele de munca se incheie pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire.

Norvegienii mai cauta si 15 instalatori romani pentru lucrari de instalatii industriale in cladiri de birouri noi. Se lucreaza intre 37 si 48 de ore pe saptamana, ceea ce inseamna ca salariul porneste de la 3.100 euro si poate ajunge la circa 4.000 euro.

Potrivit site-ului eures.anofm.ro, Norvegia este tara cu cele mai multe anunturi de angajare pentru romani in momentul de fata, urmata de Ungaria si Germania.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...