Opinia Timisoarei

‘Sa vada si sefii tai!’ Circulatia troleibuzelor blocata de un sofer la Timisoara. Motivul pentru care isi lasase masina in calea mijloacelor de transport. Foto si video

TIMISOARA. Circulatia mijloacelor de transport pe un bulevard din Timisoara a fost intrerupta joi seara pentru mai multe minute din cauza unui sofer care si-a parcat masina in calea troleibuzelor.

CITESTE SI: Atentie, soferi. Se inchide traficul rutier in centru, la Timisoara 

Totul s-a intamplat pe bulevardul Take Ionescu, joi seara. Un tanar care conducea masina unei pizzerii din oras a trebuit sa faca o livrare intr-unul dintre blocurile din zona.
Omul nu a avut insa rabdare sa caute si un loc de parcare, a lasat masina pe avarii pe o buna parte din prima banda si a plecat sa duca pizza clientului.

In minutele cat a lipsit soferul, in spatele masinii au oprit doua firobuze, care nu au putut trece pe langa autoturism.

Soferul unuia dintre mijloacele de transport s-a si dat jos de la volan cautandu-l din priviri pe conducatorul auto in vecinatate. La fel si unul dintre calatori, furios pe gestul soferului.
Dupa un timp, tanarul a coborat linistit din blocul in care a facut livrarea si tot el l-a intrebat sfidator pe angajatul STPT: „Dar nu puteai sa treci?„.

Aceasta in vreme ce o calatoare se plangea ca ar putea pierde un tren.

In cele din urma „baiatul de la pizza” s-a urcat in masina si a plecat mai departe, iar mijloacele de transport si-au vazut de drumul lor.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version