Opinia Timisoarei

Sa se schimbe semaforizarea in intersectia de la Punctele Cardinale, din Timisoara! Cine cere asta?

TIMISOARA. Semaforizarea de la intersectia Punctele Cardinale este proasta, astfel ca cei din Comisia de circulatie de la Primaria Timisoara ar trebui sa intervina si sa o regandeasca.

Asta este pararea presedintelui PSD Timisoara, Sebastian Raducanu. Liderul social-democratilor timisoreni spune ca din cauza timpilor de la semafoare, care nu sunt bine reglati, in aceasta intersectie au loc numeroase accidente rutiere.

Mai mult decat atat, pietonii nu au timp sa traverseze strada si se opresc in refugii, iar atunci cand sunt accidente, masinile ajung in zonele unde se afla trecatorii.

Comisia de circulatie de la Primaria Timisoara ar trebui sa verifice timpii semafoarelor si refugiul pentru pietoni. Sa se gaseasca o solutie cu timpii de semaforizare. Cred ca se pot rezolva usor aceste aspecte. Sunt cazuri in care masinile care sunt implicate in tamponari sunt proiectate in zona de refugiu pentru pietoni. Zilele trecute au avut loc accidente in zona, iar masinile au fost proiectate tocmai in aceste refugii. Din fericire nu se aflau oameni”, a declarat Sebastian Raducanu.

CITESTE SI: Accident in lant, cu 5 masini, dupa intersectia de la Punctele Cardinale, in Timisoara! Ce s-a intamplat? FOTO!

Exit mobile version