Opinia Timisoarei

Sa razi sau sa plangi? Gropile se astupa pe ninsoare, intre semafoare, la Timisoara. Video de tot hazul

TIMISOARA. La foc automat, pe ninsoare, muncitorii de la drumuri dau zor sa astupe gropile din carosabil taman pe strada Popa Sapca, a carei asfaltare a fost inaugurata in urma cu doar cateva luni.

CITESTE SI: Vin 14 grade cu plus la Timisoara. Cand pleaca ninsoarea si frigul? Ultimul anunt al meteorologilor 

Ca sa nu incurce foarte tare traficul, muncitorii l-au restrictionat spre intersectia de la Punctele Cardinale si, in vreme ce soferii stau in coloana la semafor, acestia se chinuie sa puna mixtura in cratere, apoi, cu aceeasi viteza taseaza materialul si trec la urmatoarea groapa.

Imaginile de mai jos trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro nu mai au nevoie de niciun comentariu.

UPDATE: Primarul Nicolae Robu recunoaste ca aceste carpeli nu vor tine foarte mult, insa e de parere ca sunt mai bune deecat nimic. Edilul pretinde ca vremea friguroasa nu permite decopertari si asfaltari de amploare. Nu face nicio referire la faptul ca strada Popa Spaca este proaspat inaugurata in urma cu cateva luni, iar pentru aparitia craterelor da vina exclusiv pe iarna.

Ba mai mult, edilul le cere soferilor din Timisoara sa isi spuna parerea pe Facebook, printr-un nou sondaj. Primarul vrea sa stie daca acestia sunt de acord sau nu cu operatiunile de petricire.

Exit mobile version