Opinia Timisoarei

Sa mutam traficul sub pamant, la Timisoara! Vom avea o salba de pasaje subterane? Unde vor fi construite?

TIMISOARA. Aglomeratia din trafic la Timisoara are o solutie. Primarul Nicolae Robu crede cu tarie in fluidizarea circulatiei prin construirea de pasaje subterane, chiar daca in ultimii 50 de ani s-a facut unul singur, cu chiu cu vai, cel de la Michelangelo.

CITESTE SI: Pasaj subteran auto pe sub doua cartiere la Timisoara! Ultimul proiect anuntat de Nicolae Robu 

CITESTE SI: Probleme cu pasajul ce va fi construit pe sub 9 linii de cale ferata in Timisoara! Ce nu merge? VIDEO cu proiectul!

Edilul da asigurari ca va fi amenajat unul pe sub Iulius Mall, de la bulevardul Antenei catre Piata Consiliul Europei, la Centrul Bancar, un al doilea la Solventul, iar un al treilea ar fi binevenit pe sub sensul giratoriu de la AEM.

Vom face un subpasaj, pe inelul 2, la Piata Consiliul Europei. Sunt si alte exemple, ar trebui un pasaj in zona giratoriului de la AEM. Sunt si alte exemple. Noi am fost obisnuiti sa nu facem nimic. Au trecut 50 de ani de cand in Timisoara nu s-a facut nimic. Modul de viata s-a schimbat radical si in oras nu s-a schimbat nimic. De aceea continui sa fac modernizarea in forta a orasului. Suntem deschisi la investitii noi, atata vreme cat nu se creeaza poluare. Trebuie sa ne preocupe aceasta modernizare a infrastructurii, iar investitiile care vin aici se datoreaza si faptului ca noi modernizam orasul. Oamenii nu vin sa isi caute job intr-un oras in care calitatea vietii este scazuta. Timisoara este un oras foarte atractiv, chiar daca in plan local nu mai avem oferta de locuri de munca. Un alt proiect mare este pasajul Solventul. Am aflat ca se va deschide in curand linia de finantare si pentru astfel de proiecte si il depunem„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version