Opinia Timisoarei

Sa mori inecat la petrecerea salvamarilor sau din prea multa dragoste… Vezi topul celor mai stupide morti!

Unii sunt celebri in timpul vietii, iar dupa moarte sunt uitati. Altii ajung vedete de abia cand mor, gratie modului stupid in care parasesc aceasta lume. In general, moartea e inevitabila si trista, insa, in unele cazuri, un deces absurd iti poate descreti involuntar fruntea. Top 10 list realizeaza un top al celor mai stupide morti din istorie.

Empedocle a fost un filosof renumit pentru teoriile sale si a avut numerosi adepti. Potrivit legendei, el a sarit intr-un vulcan, deoarece a dorit ca sustinatorii sai sa creada ca trupul sau ar disparea si el ar fi fost un fel de Zeu post-portem. Totusi, unul dintre pantofii lui a zburat din vulcan si a dezvaluit inselaciunea.

1. Pe de alta parte, fostul presedinte francez, Felix Faure, a murit fericit in 1899. Faure a incetat din viata in biroul sau, in timp ce amanta sa ii facea sex oral.

2. Cantaretul Claude Francois a murit electrocutat in timp ce incerca sa schimbe un bec in cada plina cu apa.

3. Chitaristul trupei Stone the Crows, Leslie Harvey, a murit pe scena in 1972, electrocutat de microfonul la care canta.

4. Un coreean in varsta de 28 de ani s-a prabusit, in 2005, intr-un Internet Cafe, dupa ce jucase Starcraft & World of Warcraft timp de 50 de ore consecutiv. Ironia face ca Lee Seung Seop fusese recent concediat pentru ca lipsea de la serviciu, pentru a se juca pe calculator.

5. In 1923, jocheul Frank Hayes a suferit un atac de cord in timpul unei curse. Calul sau, Sweet Kiss, a terminat pe primul loc, Hayes devenind astfel primul jocheu mort care a castigat vreodata o cursa.

6. Doi tineri din Carolina de Sud, sot si sotie, au fost gasiti in coma, goi pe strada. Amandoi au murit la spital. Autoritatile au stabilit ca cei doi au cazut de acoperisul unei case, in timp ce incercau sa faca dragoste.

7. Un barbat a murit inecat in piscina, la o petrecere la care erau prezenti in jur de 200 de salvamari. S-a intamplat in 1985, la petrecerea organizata de salvamarii din New Orleans.

8. In 1991, Yooket Paen a murit in timp ce se plimba prin ferma sa. A alunecat intr-o groapa, in cadere s-a agatat de un cablu de curent si s-a electrocutat. La inmormantare, sora sa, aratand cum s-a intamplat nefericitul eveniment, a alunecat si a atins acelasi fir. A decedat si ea tot prin electrocutare.

9. Un barbat din Illinois a pariat cu un prieten ca, dintre ei doi, va sta cel mai mult intins pe sine in calea unui tren care se apropie. A castigat.

10. Un acoolic din Texas, SUA, nu avea voie sa bea alcool din cauza unor probleme la gat. Istetul a incercat sa isi administreze lichidul prin rect, printr-o procedura similara celei prin care se face o clisma. A murit dupa ce a consumat in acest fel doua sticle de sherry de 1,5 litri.

Exit mobile version