Opinia Timisoarei

‘Sa le treaca frica de munca’. Asistatii social din Timisoara, filmati la matura pe strazi. Video

TIMISOARA. Dupa ce a anuntat ca le taie ajutoarele sociale celor apti de munca aflati pe listele Primariei, Nicolae Robu i-a trimis pe asistati la maturat de strazi, alaturi de cei 20 de angajati de la Horticultura care golesc cosurile de gunoi prin oras, de cand s-a terminat contractul cu RETIM.

CITESTE SI: La munca, nu la mana-ntinsa! Nicolae Robu taie ajutoarele sociale celor care nu pun osul la treaba, la Timisoara. Ii trimite pe asistati la curatenia stradala 

Edilul i-a filmat pe beneficiarii de ajutoare sociale in timp ce dau cu matura prin centru si ii indeamna sa le treaca frica de munca.

A MUNCI, INDIFERENT CE, NU ESTE O RUȘINE! RUȘINE ESTE SĂ FII APT DE MUNCĂ ȘI SĂ STAI CU MÂNA ÎNTINSĂ !

Iată cum lucrează asistații social ai Timișoarei, pt a-și merita ajutorul primit! Sper ca în urma acestei experiențe să-i părăsească fobia de muncă, ba mai mult, să prindă chiar drag de a munci și, pe cale de consecință, să se angajeze -poate chiar la Horticultura, unde-și fac stagiul acum și unde e nevoie de forță de muncă-.”, a notat edilul pe pagina sa de Facebook, alaturi de imagini surprinse in zona centrala a orasului.

Va reamintim, in Timisoara sunt 243 de asistati social care primesc ajutor financiar de la Primarie. Dintre acestia, 42 sunt apti de munca si nu au vreo scutire medicala.

Primarul Nicolae Robu a decis sa nu le mai acorde ajutoare sociale celor 42 si i-a trimis la munca, la Horticultura, societatea care a preluat recent curatenia stradala si are nevoie de personal.

 

Exit mobile version