Opinia Timisoarei

Sa fie amendata Primaria Timisoara! Pe 500 de strazi nu s-a curatat niciun petec de zapada. Anuntul prefectului de Timis

TIMISOARA. Prefectul judetului Timis Eva Andreas a cerut Inspectoratului de Politie al Judetului Timis o monitorizare exacta a situatiei deszapezirii strazilor din Timisoara, la aproape o saptamana de la prima ninsoare. Raportul reprezentantilor IPJ Timis arata o stituatie ingrijoratoare pe raza orasului, neintervenindu-se pe 495 de strazi.

Mai mult decat atat, pe aceste strazi s-au format suluri de gheata, care reprezinta un real pericol pentru soferi, existând riscul accidentelor.

Starea drumurilor din Timisoara, in acest moment, nu este deloc buna. Pe arterele princiale se poate circula in conditii relativ normale, insa pe strazile secundare ne confruntam cu situatii dificile. Sunt zile bune de când nu mai ninge si, totusi, nimeni nu intervine pentru ca sloiurile de gheata sa fie indepartate si, odata cu ele, si pericolul de accidente. Administratorul acestor drumuri, adica Primaria municipiului Timisoara, trebuie sa ia masuri urgente pentru rezolvarea acestei probleme, pentru ca in alte orase se poate, si dau exemplul Aradului, unde s-a intervenit si pe drumurile secundare”, spune Eva Andreas, prefectul judetului Timis.

In urma raportului intocmit de Inspectoratul de Politie, prefectul judetului Timis a solicitat reprezentanilor IPJ sa ia masurile legale care se impun in astfel de situatii.

Politistii anunta ca au inceput verificarile.

Totodata, conform datelor IPJ nu exista probleme in trafic la nivelul drumurilor judetene, nationale sau pe autostrazi in judetul Timis.

Exit mobile version