Opinia Timisoarei

S-au trasat primele marcaje in zona Demetriade – Popa Sapca, la Timisoara. Ce a mai ramas de facut si cand se deschide traficul Video

TIMISOARA. Se apropie mult asteptatul moment al redeschiderii traficului pe strazile Popa Sapca si Demetriade, a caror inchidere sufoca circulatia in zona centrala a Timisoarei.

CITESTE SI: Dispare parcarea de la Modex. In ce se transforma locul si ce se intampla cu planuitul pasaj rutier de sub Piata Victoriei, la Timisoara 

Deja s-au trasat primele marcaje pe Demetriade, iar in urmatoarele zile operatiunea va fi executata si pe strada Popa Sapca.

Primarul Nicolae Robu da asigurari ca cel tarziu in 2 iunie soferii sa poata patrunde pe cele doua strazi si prin pasaj.

Se lucreaza la ultimele operatii si pana la finalul lunii se depun toate eforturile sa se incheie totul incat, asa cum am anuntat, la 1 sa putem, poate pe 2 iunie sa fie zi lucratoare, sa fiti si dumneavoastra de fata (jurnalistii, n.r.) sa facem inaugurarea”, a declarat marti primarul Nicolae Robu.

Puteti vedea mai jos imagini proaspete, filmate in cursul zilei de marti, de catre un timisorean care a facut o plimbare in zona.

Exit mobile version