Opinia Timisoarei

S-au trasat marcajele pe una dintre strazile aflate in lucru in zona centrala, la Timisoara, si s-a deschis traficul. Ce urmeaza. Foto si video

TIMISOARA. Dupa ce traficul a fost inchis, pret de o zi, acum soferii pot circula din nou, de data aceasta pe trei benzi, pe strada Martin Luther, dinspre Punctele Cardinale spre hotel Continental.

In noaptea de joi spre vineri, muncitorii au trasat marcajele care delimiteaza benzile de circulatie, trecerile de pietoni, dar si parcarile laterale.

„Nu se va circula pe strada Hector, pana vineri seara, si in zona Punctelor Cardinale este inchis traficul catre Cetate. Ieri s-a pus asfaltul final si mai avem jumatate de giratie. Se circula destul de bine, desi am intrerupt semafoarele”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Culita Chis, directorul general al Directiei Generale de Urbanism si Dezvoltare Urbana.

Cu restrictii se circula si pe strada I. C. Bratianu, acolo unde se lucreaza, de asemenea, pentru extinderea drumului la 3 benzi.

Urmeaza sa fie amenajate si trotuarele in intreaga zona, iar apoi va fi turnat stratul final de asfalt si vor fi realizate marcajele rutiere.

Statia de taxi din fata hotelului Continental a fost deja desfiintata si mutata, la fel ca si statia de autobuz din lateralul hotelului. Au fost desfiintate scuarurile de pe mijlocul soselei si s-a luat din spatiul verde pe fiecare parte a strazii.

Exit mobile version