Opinia Timisoarei

S-au tras focuri de arma, pentru prinderea criminalului de la Faget. Este cautat cu elicopterul

TIMISOARA. In momentul in care il urmareau pe criminal, politistii au tras mai multe focuri de arma.

CITESTE SI: Femeia injunghiata la Faget a fost adusa cu elicopterul la Timisoara. E in stare grava si va intra direct in operatie. Criminalul este cautat de politisti 

Potrivit surselor din politie, au fost trase 3 focuri de arma, in momentul in care criminalul a intrat in curtea unui om din Temeresti. De aici, barbatul a furat o masina, a trecut cu ea prin portile gospodariei si a gonit pe strazile din localitate, pentru a-si pierde urma.

Deocamdata nu se stie daca ucigasul a fost lovit de gloante sau nu. Insa potrivit politistilor, unul dintre gloante a lovit portiera masinii pe care acesta o conducea.

Politistii continua cercetarile si reconstituie traseul pe care barbatul a fugit. Masina furata a fost gasita abandonata in stufaris, pe drumul dintre Bichigi si Temeresti.

CITESTE SI: Criminalul de la Faget este cautat in tot judetul Timis. Politistii fac filtre pe sosele 

Va reamitim, un om a murit, iar sotia lui se zbate intre viata si moarte, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce au fost injunghiati, intr-un parc din Faget. In incercarea de a scapa de politisti, criminalul a lovit cu masina o femeie si a agresat alte 3 persoane.

Politistii au instituit filtre in intreg judetul si il cauta pe criminal. De asemenea, acesta a fost dat in consemn la frontiera. In plus, politistii au adus in zona un elicopter si drona, pentru cautari.

Exit mobile version