Opinia Timisoarei

S-au ‘relaxat’ de tot. Imagine jalnica dintr-un cartier din Timisoara. Tineri ‘loviti’ de drogul zombie. Video

TIMISOARA. Unul era prabusit in gardul verde din jurul unui bloc, iar celalalt statea in picioare in fata lui si se legana din cand in cand.

Scena se petrecea in zona Aradului, din Timisoara, luni, la orele pranzului. Doi tineri, ‘doborati’ cel mai probabil de faimosul drog Zombie, ofereau o imagine teribila in prima zi de relaxare a restrictiilor in starea de alerta.

Un timisorean i-a filmat pe cei doi tineri de la distanta. Cand a incercat sa se apropie, cel aflat in picioare a intors doar capul pentru o secunda, apoi a continuat sa-l vegheze pe amicul sau prabusit in spatiul verde, fara sa rosteasca vreun cuvant.

In cele din urma, timisoreanul a sunat la 112 sa ceara ajutor si ne-a trimis imaginile la redactie, pentru care ii multumim.

https://youtu.be/ONRpxrylin8

Astfel de scene sunt tot mai frecvente in ultimii ani in Timisoara.

Acest drog, in fapt un halucinogen puternic, ar avea in compozitie plante otravitoare si substante chimice pentru combaterea daunatorilor, spun specialistii.

CITESTE SI: ‘Nu mai are curent’. Zombie ‘intepenit’ langa o masina, in zori, la Timisoara. Video 

CITESTE SI: Zombie in Complexul Studentesc din Timisoara. Tanar paralizat de droguri pe strada, ziua in amiaza mare. Video

Exit mobile version