Opinia Timisoarei

S-au izbit doua tramvaie la Timisoara. Femeie ranita, blocaj in trafic. Video

TIMISOARA. Au fost blocate tramvaiele pe Bulevardul Liviu Rebreanu, joi dupa-amiaza, dupa ce doua garnituri Armonia s-au ciocnit.

CITESTE SI: Muncitor inghitit de pamant in Timis, dupa ce malul unui sant de 3 metri s-a prabusit peste el. Video

Totul s-a intamplat inainte de sensul giratoriu de la AEM, dupa ce o vatmanita a izbit cu tramvaiul o alta garnitura din fata ei.

In urma impactului, o calatoare aflata in tramvaiul condus de femeie a fost ranita, iar cele doua Armonii implicate au fost avariate insemnat.

Tramvaiele de pe liniile 8 si 9 au fost blocate, iar la locul accidentului au intervenit echipele medicale si politistii.

VIDEO: George Stefanita

O femeie în vârstă de 33 de ani a condus un tramvai pe bulevardul Liviu Rebreanu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un tramvai condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv o femeie în vârstă de 39 de ani, pasageră în tramvaiul condus de femeia în vârstă de 33 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Din primele date, de vina a fost o eroare umana. Fie vatmanita, care e angajata doar de cateva luni la STPT, nu a fost atenta, fie a accelerat in loc sa franeze. Femeia a sustinut ca colegul care mergea in fata ei ar fi franat brusc si ca n-ar mai fi reusit sa reduca viteza la timp.

O ancheta interna la Societatea de Transport Public Timisoara va stabili toate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu imagini video

Exit mobile version