Opinia Timisoarei

S-au inmultit cu miile vizele de flotant inainte de alegeri la Timisoara, spun taranistii

TIMISOARA. Aproape 2.000 de studenti si-au facut vize de flotant cu 3 luni inainte de alegeri, a anuntat viceprimarul Adrian Orza. Taranistii ii acuza pe contracandidatii lor ca au mers prin camine si le-au promis studentilor un trai mai bun in schimbul voturilor.

Potrivit presedintelui PNTCD Timisoara, Adrian Orza, candidat la Primaria Timisoarei, numarul celor care si-au facut flotant in caminele studentesti la inceputul acestui an a crescut considerabil fara de anii trecuti.

„Se pare ca exista persoane care se ocupa de lucrul asta, nu de facerea vizelor, ci de discutiile din camine si asa mai departe, de anumite centre de presiune care sunt in camine. Promit confortul unei vieti mai bune in camin sau examene mai usoare contra unei implicari in politica. Atrag atentia ca lucrurile astea sunt ilegale si daca se mai continua sunt ferm convins ca institutiile statului abilitate o sa ia masuri”, a declarat Adrian Orza.

El mai spune ca studentii au venit in Timisoara sa invete, nu sa fie agasati cu treburi politice.

„Numarul vizelor de flotant a crescut cu vreo 2.000 fata de anii anteriori, cam cu 3 luni inainte de alegeri, asa cum stipuleaza legea ca se poate vota cu viza. Este o legatura direct conectata cu factorul electoral. E vorba de decenta de legalitate si de o anumita imagine pe care trebuie sa o aiba notiunea de student”, a conchis Orza.

Exit mobile version