Opinia Timisoarei

S-au ingrozit cand s-au dat jos din salupa. Politistii ce patruleaza pe Bega, la Timisoara, au pornit ‘operatiunea dintre poduri’

TIMISOARA. Patrularile cu salupa pe Bega n-au insemnat doar observarea atenta a malurilor, ci si descoperirea mai multor probleme ce exista de ani de zile pe marginea canalului.

Ingroziti de gunoaiele aruncate de timisoreni pe malurile apei, agentii locali au decis sa demareze ‘operatiunea dintre poduri’.

CITESTE SI: Mergeau in zig-zag pe strada la Timisoara si in judet si au atras atentia politistilor. Masura inconstientei unor soferi 

In timpul lor liber, politistii locali de la Biroul Patrulare Navala, impreuna cu reprezentanti ai Birouui Salubrizare din cadrul Primariei Timisoara au trecut la o actiune de curatenie pe malurile Begai.

Inarmati cu saci de plastic si manusi de protectie, oamenii legii au strans deseuri intre Podul Traian si Podul Dacilor.

Politistii au adunat peste 40 de saci de gunoaie, atat de pe malurile canalului, cat si de pe luciul apei.

Agentii nu sunt la prima actiune de acest gen, dupa ce luna trecuta au facut curatenie pe ‘tronsonul’ Podul Muncii – zona Solventul.

Exit mobile version