Opinia Timisoarei

S-au impreunat maini pentru pace la biserica ucraineana din Timisoara. Oamenii s-au rugat pentru fratii ramasi in zona de razboi si pentru refugiati. Video

TIMISOARA. Zeci de ucraineni s-au adunat, duminica dimineata, la biserica de pe strada Maresal Averescu pentru o slujba speciala.

CITESTE SI: Combustibil, echipamente militare, alimente si medicamente. Romania ajuta din nou Ucraina, aflata in razboi

 

Tineri, batrani si copii s-au strans in lacasul de cult, au ascultat slujba si s-au rugat, fie in picioare, fie in genunchi, impreunandu-si mainile pentru puterea celor ramasi sa lupte cu dusmanul din Rusia, dar si pentru vietile refugiatilor care au reusit sa fuga din calea razboiului.

 

Etnicii ucraineni au aprins lumanari pentru sufletele celor pierduti in luptele din ultimele 4 zile in orasele lovite de rachetele si gloantele rusesti, dar si pentru speranta ca pacea se va intoarce cat mai grabnic in Ucraina.

Etnicii ucraineni din oras, dar si simpli timisoreni au fost invitati la slujba de Uniunea Ucrainenilor din Timis, care a si pus la dispozitia tuturor celor care vor sa doneze bani doua conturi dedicate Fondului ,,Pentru pacea din Ucraina si solidaritate cu poporul ucrainean”:

RO69RNCB0209006157870001 CONT BCR RON

RO42RNCB0209006157870002 CONT USD

Totodata, ajutoare in alimente neperisabile si produse de igiena au fost adunate de la cei veniti la slujba si vor fi duse la granita cu Ucraina, in taberele de refugiati.

VIDEO: George Stefanita

 

Exit mobile version