Opinia Timisoarei

S-au crezut regii soselelor, dar i-a ‘lovit’ surpriza in trafic! Unde au ajuns 250 de vitezomani din Timis?

TIMISOARA. Au calcat pedala de acceleratie pana la podea, grabiti nevoie mare si convinsi ca nimic nu le poate sta in cale. Vorbim de o multime de vitezomani care s-au aflat la volan in ultimele 4 zile.
Pe soselele din Timis insa au avut parte de o surpriza deloc vesela. Politistii de la Rutiera scosesera intreg arsenalul si stateau la panda cu radare simple ori in cascada.

Asa ca, toti soferii care goneau pe drumuri au fost trasi pe dreapta si sanctionati fara exceptie. 252 de vitezomani din Timis au ajuns asadar la ghisee la posta ori la banci sa achite amenzile.
Unii dintre ei au ramas chiar pietoni pentru o buna perioada de timp.

Politistii de la Circulatie au organizat intre 7 si 10 septembrie o ampla razie pe soselele din Timis si n-au crutat niciun sofer indisciplinat.
Au aplicat in cele 4 zile peste 700 de sanctiuni, au intocmit 13 dosare penale, au ars la buzunare 63 de pietoni care traversau aiurea strada, iar 146 de conducatori auto au fost amendati pentru ca nu aveau centura de siguranta. 16 permise au fost suspendate.
73 de biciclisti si mopedisti au fost si ei trasi la raspundere pentru nerespectarea regulilor in trafic.

Cum in acest week-end este asteptata aglomerarea soselelor din Timis, pentru ca foarte multe familii se pregatesc de inceperea anului scolar, politistii vor supraveghea cu mare atentie drumurile.

Exit mobile version