Opinia Timisoarei

S-au aprins becurile pe strazi, la Timisoara. A mai ramas vreo zona in bezna?

TIMISOARA. Noaptea de sambata spre duminica a fost cea in care, la aproape o saptamana dupa furtuna din 17 septembrie, la Timisoara s-a reaprins iluminatul stradal

CITESTE SI: Nunta transformata in doliu, in vestul tarii. Vestea tragica venea de pe soseaua Timisoara – Arad 

Primarul Nicolae Robu si-a exprimat bucuria pe Facebook, unde a adus acest fapt la cunostinta timisorenilor care prea speriati sa mai iasa noaptea din case n-au aflat.

LUMINATUL STRADAL A ÎNCEPUT SĂ-ȘI REINTRE ÎN NORMALITATE! MAJORITATEA STRĂZILOR AU FOST ILUMINATE ASTĂ-NOAPTE!
Enel s-a ținut de cuvânt! Așa cum v-am informat, Enel a promis că, după ce va fi reușit să asigure alimentarea cu energie electrică a, practic, tuturor consumatorilor casnici, se va ocupa de iluminatul stradal. Și asta s-a întâmplat ieri, astfel încât, azi-noapte, pe majoritatea străzilor din oraș, a fost lumină. Un nou mare pas spre normalitate! Mai avem, mai avem multe de remediat, dar… mergem înainte! Solidari în fața greutăților și încrezători în capacitatea noastră de a le depăși!„, a notat primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Daca au mai ramas inca strazi in bezna, scrieti-i primarului AICI!

Va reamintim, noaptea trecuta, inainte ca luminile sa se aprinda, pe o strada din zona Lunei, un biciclist s-a ranit dupa ce a picat intr-o groapa nesemnalizata. Omul a ajuns la spital.

CITESTE SI: Bezna face prima victima la Timisoara. Ce a patit un barbat 

Exit mobile version