Opinia Timisoarei

‘S-a zbatut animalul!’ Ce-a patit un banatean la taiat de porc in Timis?

TIMISOARA. S-a dat alarma la numarul de urgenta 112, iar medicii s-au pus rapid in miscare. Au alergat sa-i acorde primul ajutor unui barbat cazut victima porcului pe care se apucase sa-l taie.

CITESTE SI: Jos palaria! Gest de MARE OMENIE, langa Timisoara! Ce-au facut mai multi banateni, in loc sa stea acasa, in zi de sarbatoare? 

Necazul s-a petrecut in comuna Racovita din Timis. In vreme ce se chinuia sa injunghie animalul, omul nu a fost atent. Animalul s-a zbatut, iar cutitul i-a strapuns un brat.

Doctorii ajunsi in mare graba la gospodaria unde s-a petrecut accidentul l-au preluat pe barbat si l-au transportat la spital in Timisoara.

Medicii l-au dus direct in sala de operatie unde i-au cusut rana adanca, noteaza lugojinfo.ro.

CITESTE SI: Carnati, pastrama, fasole cu ciolan, vin fiert! Au furat startul la Targul de Craciun de la Timisoara! Primii comercianti au deschis deja casutele! Ce se gaseste si care sunt preturile? FOTO! 

Acesta a fost pare-se tributul platit pentru ca, in loc sa apeleze la metoada asomarii cu pistolul, banateanul a preferat clasica injunghere. Acum va mai petrece o vreme sub supravegherea doctorilor, cu gandul la soriciul, carnatii, caltabosii, toba ori jumerile pe care le vor pregati in acest an ceilalti membri ai familiei.

Exit mobile version