Opinia Timisoarei

S-a umplut de serpi malul Begai, la Timisoara. Imagini care te pot afecta emotional. Video

TIMISOARA. Linistea din perioada starii de urgenta a contrbuit din plin la inmultirea serpilor pe malurile Begai. Un timisorean iesit la plimbare cu familia a surprins o multime de taratoare, pe care le-a si filmat.

Sunt serpi de apa, care nu sunt periculosi, insa imaginile te-ar putea afecta emotional.

Am iesit la plimbare sambata si mergand pe malul Begai am vazut aceasta gramada de serpi. Zona este unde se afla terasa MP Riverside. Mie nu mi-e frica de ei ca stiu ca sunt de apa, dar am mai fost cu sotia si cu copiii care au ramas uimiti. Nu au mai vazut asa ceva, nici eu nu am vazut pana acum atat de mulți. Nu cred ca este sigur sa te plimbi pe malul Begai in condiţiile astea, dar nici nu ai ce sa le faci. Nu au incercat sa atace, dar s-au speriat cand ne-au vazut si au inceput sa plece. Erau peste 10 oricum”, a declarat pentru expressdebanat.ro Cristian Munteanu.

De vina pentru aparitia serpilor ar fi si scaderea nivelului apei, din cauza lucrarilor care se fac acum la nodul hidrotehnic de la Sanmihai.

CITESTE SI: Se fac probe de functionare la Nodul Hidrotehnic de la Sanmihaiu Roman care va permite circulatia vaporaselor de la Timisoara, pana la granita cu Serbia. Video 

Exit mobile version