Opinia Timisoarei

S-a terminat minunea! Ripensia Timisoara a pierdut primul meci si pe teren propriu

TIMISOARA. Dupa un inceput excelent de campionat, Ripensia a capotat si pe teren propriu, dupa ce runda trecuta pierdea pentru a doua oara in deplasare. Ripensia, al doilea esec la rand in Liga 2, premiera negativa de cand echipa joaca in acest esalon, dar si al treilea in ultimele 4 etape, fiind totodata primul acasa. Plus o eliminare surprinzatoare din Cupa. In fine, Ripi este la al doilea joc in care nu inscrie, dupa acest 0-1 cu CS Mioveni, si prima data cand nu perforeaza poarta adversa, pe teren propriu.

CITESTE SI: Nicolae Robu ajunge la vorba PSD-ului!? Polivalenta si stadionul pot fi facute la margine de Timisoara. Dar la alta margine 

CS Mioveni a venit in Ciarda Rosie sa facut un meci mare. Chiar daca echitabil era probabil un rezultat de egalitate, oaspetii au plecat acasa cu toate punctele.

Prima repriza a fost echilibrata. Oaspetii au inceput mai bine, Ayza, Andor si Radescu l-au evidentiat pe portarul Iulius Radulescu, apoi Ripi a devenit periculoasa, a avut o bara prin Dumiter, dar si ocazii bune prin Matis, acelasi Dumiter si Mediop.

In partea secunda, elevii lui Remus Steop au dominat in mare parte ostilitatile, dar acest lucru nu s-a vazut pe tabela. Popa si Dumiter au ratat din nou sanse de a marca, dar oaspetii nu au iertat. In minutul 72, Radescu a sutat imparabil de la 16 metri, deschizand si totodata „inchizand” scorul, 0-1.

Ripi a terminat jocul in atac, cautand golul egalarii, care nu a mai venit, desi in prelungiri Mediop a irosit din 6 metri o sansa foarte mare.

CITESTE SI: Alergicii din Timisoara vor primi alerte pe telefon, cand in zona este polen de ambrozie

Infrangere pentru banateni, care dupa 10 runde parasesc podiumul ligii secunde.

Ripensia: Radulescu – Popa (c), Apro, Horcea, Toma, Dumiter, Stoi, Zaluschi, Ungureanu, Matis, Mediop. Au mai jucat: Bobina, Codreanu. Antrenor: Remus Steop

Exit mobile version