Opinia Timisoarei

S-a STINS tanarul snopit in bataie in Complexul Studentesc din Timisoara! Ce se intampla acum cu cei care l-au bagat in mormant?

TIMISOARA. N-a mai rezistat. Dupa cinci zile de agonie, tanarul in varsta de 29 de ani si-a dat ultima suflare in Sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean Timisoara.

Batut cu salbaticie de 4 indivizi in fata unui local din Complexul Studentesc Timisoara, barbatul ajunsese in mainile medicilor in coma, iar in zilele care au urmat a fost tinut in viata mai mult de aparate.

Familia a sperat intr-o minune pana in ultima clipa, cat despre o prelevare de organe, aceasta n-a mai fost luata in discutie, din pricina ca acestea erau afectate.

CITESTE SI: Tanarul batut cu salbaticie in Complexul Studentesc din Timisoara isi traieste ultimele clipe. De ce medicii nu vor prelua niciun organ pentru a salva alte vieti

CITESTE SI: EXCLUSIV! Imagini cu BATAIA crunta de la Timisoara, din Complexul Studentesc, in urma careia un tanar a ajuns in moarte cerebrala! VIDEO!

Va reamintim, in noaptea de duminica spre luni, 4 tineri l-au snopit in bataie pe barbatul de 29 de ani, la iesirea dintr-un local aflat pe Aleea Studentilor din Complexul Studentesc.

Politistii spun ca acesta, la iesirea din local, l-ar fi atins cu mana pe unul dintre batusi, astfel ca a izbucnit un scandal intre ei.

Cei patru indivizi au fost arestati preventiv, in acest caz, pentru 30 de zile, si, daca initial erau cercetati pentru vatamare corporala, acum incadrarea juridica a faptelor se schimba. Cei patru vor fi cercetati pentru lovituri cauzatoare de moarte.

CITESTE SI: Se zbate intre viata si moarte! Tanarul snopit in bataie la Timisoara, in Complexul Studentesc, ar putea, insa, salva alti oameni

CITESTE SI: Bataie sora cu moartea in Complexul Studentesc din Timisoara! Tanar in coma! Motivul este incredibil

 

 

Exit mobile version