Opinia Timisoarei

S-a stins Ovidiu Burlacu, unul dintre cei mai apreciati medici din Timisoara

TIMISOARA. Duminica neagra. Dupa disparitia legendei sportului din toate timpurile, Ivan Patzaichin, si a actorului Ion Caramitru, o alta veste zguduie lumea medicala din Timisoara.
Duminica s-a stins si medicul Ovidiu Burlacu, unul dintre cei mai apreciati doctori, un reper al medicinei din vestul Romaniei.

Acesta a murit fulgerator la varsta de 58 de ani.

A fost un chirurg exceptional si un coleg respectat. In ultimii ani, medicul Ovidiu Burlacu a condus Clinica de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Municipal Timisoara, insa le-a fost sprijin si doctorilor de la Victor Babes.

A fost un exemplu pentru sute de medici rezidenti si si-a pus amprenta pe traseul profesional al fiecaruia dintre ei.
Ovidiu Burlacu a lucrat, insa, ani de zile alaturi de colegii nostri pneumologi si a raspuns prezent ori de cate ori i-a fost solicitat ajutorul. Ne-a sprijinit sa implementam in spital proceduri chirurgicale noi, aplicate pana atunci doar in cele mai moderne unitati sanitare din Occident. Noi, cei de la Victor Babes, l-am considerat intotdeauna ca fiind un membru al familiei spitalului nostru.
Suntem alaturi de colegii de la Spitalul Muncipal si de familia lui Ovidiu Burlacu. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si lumina„, a transmis echipa Spitalului Victor Babes din Timisoara.
Exit mobile version