Opinia Timisoarei

S-a repetat meciul cu Dejul. Ripensia Timisoara ia gol din nou in penultimul minut si pierde si cu Chiajna

TIMISOARA. Ripensia Timisoara a fost invinsa si in al doilea meci din 2023, cu acelasi scor ca in partida de acasa cu Unirea Dej.

CITESTE SI: Au aparat remiza. Dumbravita vine cu un punct mare de la Buftea 

Partida s-a disputat parca dupa acelasi scenariu. Timisorenii au ratat doua bune oportunitati prin Sofran in prima parte, iar pe final de repriza a si reusit sa deschida scorul. Sofran a luat o minge de la mijlocul terenului, a patruns, iar de la aproximativ 18 metri a sutat in vinclul portii lui Iustin Popescu.

Formatia gazda a inceput mai bine partea a doua, iar in minutul 56 Cristea a patruns pe stanga, a facut un un-doi cu Rusescu, a trimis catre poarta, iar balonul s-a scurs in plasa cu toata opozitia portarului Ionut Rus.

Timisorenii au cerut un penalty in minutul 80, dar nu a fost acordat, dupa care au ratat din situatie de singur cu portarul. Patru minute mai tarziu o centrare venita din partea stanga l-a gasit in careul timisorean pe Cierpka, iar acesta a trimis in vinclul portii lui Rus din 8 metri.

Dupa aspectul jocului nu meritam sa pierdem astazi. Am avut mai multe ocazii decat ei. Intr-adevar ei au pus o presiune mai mare, dar ca si aspect in joc, noi nu meritam sa pierdem astazi. in plus ca diferenta dintre o echipa mare si una mica se vede in anumite momente ale jocului prin diferite tertipuri foarte clare. Daca noi nu primim penalty in minutul 80, mai o eliminare la jucatorii de la Concordia, ocazie mare de 1 contra 1 cu portarul in mintul 85 si ca pedeapsa in minutul 90 primim gol. Nu puteam spune ca ne-a dat sperante pentru ca mai era o repriza si ceva cand am dat gol, dar pana la Sofran am mai avut doua situatii foarte clare, doua le-a avut chiar el. Din 13 metri de doua ori a reluat peste poarta, plus ca in a doua repriza au inceput ei foarte bine, au pus presiune, dar apoi s-a echilibrat cat de cat jocul dupa golul egalizator si ne-am creat noi 2-3 situatii de gol. Imi pare rau pentru copii pentru ca sunt intinsi pe jos in vestiar, negri de suparare si acuza arbitrajul. Si eu nu vreau sa spun foarte multe despre arbitraj, dar daca noi primim penalty in minutul 85 la hentul ala in careu, era cu totul altul rezultatul final, nu pierdem. Poate ne egaleaza, dar nu pierdem„, a spus la final de meci antrenorul timisorean Iulian Muntean.

Ripensia: I. Rus – Zamfirescu, Butnarasu, Gladun, C. Lungu – Vidrasan, Rob. Stoica, Morariu, Vl. Moraru, Dav. Ciurel – Sofran
Rezerve: Flonta – Tieranu, Cracea, Andreas, Mih. Ene, P. Nistor, Ardeiu

In ultima runda a sezonului regualt Ripensia Timisoara va primi vizita lui CSA Steaua.

Exit mobile version