Opinia Timisoarei

S-a redeschis si ultimul spital din Timisoara dedicat pacientilor cu coronavirus. De acum primeste toti bolnavii

TIMISOARA. La mai bine de trei luni de cand a fost desemnata spital suport in lupta cu coronavirusul, Clinica de Dermatologie a Spitalului Municipal din Timisoara isi reia programul normal.

Sunt cateva saptamani de cand niciun suspect de coronavirus nu a mai fost internat in clinica, iar conducerea spitalului a facut toate demersurile necesare pentru redeschiderea unitatii pentru toti pacientii care au nevoie de tratament dermatologic.

„Incepand cu data de astazi, 12.06.2020, Sectia de Dermatologie a Spitalului Municipal Timisoara si-a reluat activitatea si pentru pacientii non-COVID-19, cu avizul DSPJ Timis”, transmit reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Timisoara.

Va reamintim, in acest moment, toate spitalele din Timisoara care au fost dedicate exclusiv pacientilor cu coronavirus s-au deschis si pentru cei care sufera de alte afectiuni. Mai exact, in cursul acestei saptamani s-a reluat activitatea Maternitatii Bega, care de acum primeste si gravide neinfectate cu SARC Cov2, iar saptamana trecuta a fost deschisa o prima clinica din cadrul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara.

In prezent, la Spitalul Victor mai sunt internati 7 pacienti infectati cu coronavirus, dintre care unul este in stare grava, la Terapie Intensiva.

Exit mobile version