Opinia Timisoarei

S-a rasturnat tractorul peste un barbat, chiar sub ochii copiilor lui. A intervenit elicopterul SMURD

A vazut moartea cu ochii. Este vorba de un barbat de 39 de ani care transporta lemne cu un tractor, pe un teren agricol. Copiii barbatului se aflau langa utilaj cand s-a intamplat nenorocirea, iar cel mare, de doar 13 ani, a pus imediat mana pe telefon si a sunat la numarul de urgenta 112.

CITESTE SI: Dezastru dupa o rupere de nori intr-o localitate din judetul Timis. Apa a inundat pana si drumul principal. Foto

S-a intamplat în satul Socet din judetul Hunedoara, sambata dupa-amiaza.

”In aceasta dupa amiaza, un barbat in vârsta de 39 de ani din comuna Cerbal, a fost prins sub tractorul pe care il manevra si care s-a rasturnat pe un teren agricol din satul Socet. Apelul la 112, transmis de un apropiat, anunta ca ranile sunt grave astfel ca a fost solicitata interventia unui elicopter SMURD, de la Arad. Pentru coordonarea actiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgenta o echipa a Detasamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanta SMURD si o Autospeciala de Prima Interventie si Comanda”, a transmis ISU Hunedoara.

Barbatul ranit a fost preluat de elicopter constient, cooperant si stabil hemo-dinamic fiind transportat la Spitalul Municipal Hunedoara unde a fost internat pentru investigatii si tratament medical de specialitate.

Acesta este al doilea accident de acest fel produs in judetul Hunedoara in doar 7 zile.

”Sambata trecuta, in data de 13 mai, un barbat din comuna Salasu de Sus, in vârsta de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care il folosea la transportul de material lemnos, care s-a rasturnat. Și in acest caz, persoana ranita a fost transportata la Spitalul din municipiul Hunedoara”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Exit mobile version