Opinia Timisoarei

S-a rasturnat cu masina intr-un sant, dupa ce a fost la un pas sa izbeasca un tir, pe o sosea din Timis! De ce a fugit un sofer de la locul accidentului?

TIMIS. A fost la un pas sa se ciocneasca violent cu un tir, iar o manevra brusca facuta in ultima secunda l-a aruncat in santul de pe marginea drumului. E patania unui sofer pe o sosea de langa Lugoj. Cand s-a vazut cu autoturismul rasturnat, acesta a dat bir cu fugitii si s-a ascuns intr-un tufis din apropierea locului in care s-a produs accidentul.

Alertati de niste soferi care au trecut prin zona, politistii au venit in mare graba sa vada ce s-a intamplat.

Aveau sa il gaseasca pana la urma pe conducatorul auto pitit in boscheti si l-au luat la intrebari. Acesta le-a spus agentilor ca n-a fugit de la locul accidentului, ci doar s-a dus sa rezolve o problema fiziologica. A recunoscut ca a baut “o bere la jumate” si ca, desi e paznic de noapte la Traian Vuia a ‘dat o fuga’ pana la Lugoj pentru a alimenta la o benzinarie de pe strada Caransebesului, noteaza lugojonline.ro.

Aparatul etilotest al politistilor a aratat 0,66 la mie alcool in aerul expirat.
Barbatul nu a fost ranit, asa ca a refuzat sa mearga cu ambulanta la spital pentru investigatii. Avea insa sa ajunga totusi pe mainile medicilor condus de politisti pentru recoltarea probelor de sange..

Exit mobile version