Opinia Timisoarei

S-a inventat pantoful perfect, care are 5 tocuri in loc de unul singur. Afla cat costa si vezi VIDEO!

Un vis implinit pentru femei! S-a inventat pantoful care nu mai trebuie schimbat in functie de evenimentul pe care il onorati cu prezenta. Are 5 tocuri de diferite dimensiuni care se pot cara in poseta. VEZI VIDEO!

Pantoful care ne permite transformarea din business woman in party girl are 5 tocuri pe care le poti insuruba si desuruba rapid si simplu, schimbandu-ti inaltimea cu intre 4 si 8 centimentri.

Produsul este creat de compania Day2Night, fondata de doua prietene. Candice Cabe, una dintre co-fondatoare spune ca ideea geniala i-a venit atunci cand a trebuit sa impacheteze 3 genti de voiaj pentru o calatorie de afaceri, toate pline cu pantofi de diferite inaltimi. Cum ar fi sa aiba o singura pereche si sa-si poata schimba inaltimea tocurilor, s-a intrebat ea, si asa s-a nascut pantoful Marissa.

Puteti comanda pantofii pe site-ul convertible-heels.com, la pretul de 300 de dolari. Daca va grabiti, puteti beneficia de promotia curenta, cand pantofii (deocamdata un singur model, negri) costa 149 de dolari.

Exit mobile version