Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! S-a incheiat o noua etapa din Campionatul Judetean de Raliu Timis! VEZI cine sunt castigatorii Cupei Iulius Mall!

Adrenalina, drifturi si o batalie pe muchie de cutit! Asa s-ar putea descrie etapa a VIII-a din cadrul Campionatului Judetean Timis de Automobilism ce a avut loc duminica dupa amiaza la Iulius Mall. Cei 35 de concurenti si-au demonstrat maiestria in condusul bolizilor in fata unui public numeros care a gustat din plin manevrele celor mai buni piloti din competitie.

Concursul a fost foarte spectaculos, asta si pentru ca in competitie s-au inscris Florin Staici si Bogdan Stanoev, de la echipa X Motors, piloti care au revenit in campionatul judetean cu gandul de a castiga lupta la echipe dupa ce Forta Viola Racing Team devenise lider al clasamentului inaintea acestei etape. Cu masini inchiriate, cei doi au avut serioase probleme in a-i invinge pe Sergiu Tirla, Alexandru Krepelka, la clasa 2 si pe Sergiu Boncalo si Peter Nemeth la clasa 3.

Dupa 2 manse in care cea mai buna prestatie a fost luata in considerare, Stanoev i-a invins pe Gao si Krepelka, la o diferenta de doar 3 secunde, iar Staici le-a luat fata lui Boncalo si Nemeth. La echipe, pe langa X MOtors, podiumul a fost completat de Forta Viola Racing Team (locul 2) si Opinia Timisoarei Rally Team (locul 3). Pentru pilotii de raliu urmeaza etapele de la Dinias, de la Comlosu Mare si de la Sannicolau.

Iata intreg clasamentul competitiei Cupa Iulius Mall

Juniori:
Adrian Marcovici – locul 1
Raul Tudoreanu – locul 2
Marius Giurisici – locul 3

Clasa 1
Andrei Andy – locul 1
Marius Nopcea – locul 2
Vlad Bunescu – locul 3

Clasa 2
Stanoev Bogdan – locul 1
Alexandru Krepelka – locul 2
Sergiu Tirla – locul 3

Clasa 3
Florin Staici – locul 1
Sergiu Boncalo – locul 2
Peter Nemeth – locul 3

Clasament echipe
X Motors – locul 1
Forta Viola Racing Team – locul 2
Opinia TImisoarei Rally Team – locul 3

Clasament feminin
Delia Milicin – locul 1
Ramona Copoceanu – locul 2
Mirela Chiricescu – locul 3

FOTO: Ervin Boer

Exit mobile version