Opinia Timisoarei

S-a incheiat etapa de la Sannicolau Mare din cadrul Campionatului Judetean de Raliu! Vezi cine sunt castigatorii!

Spectacolul automobilistic s-a mutat in acest week-end la Sannicolau Mare, acolo unde s-a disputat antepenultima etapa a Campionatului Judetean de raliu. Fara sanse in intalnirea pilotilor, Florin Staici si Bogdan Stanoiev si-au concentrat toate fortele in lupta la echipe acolo unde inaintea acestei runde, echipa lor avea un ecart de 6 puncte in spatele echipei Forta Viola Racing Team.

Desi au venit din nou la concurs cu masini inchiriate cu mii de euro, Staici, Stanoiev si colegii lor nu au reusit sa recupereze decat un singur punct fata de Forta Viola Racing Team. In aceste conditii este foarte greu de crezut ca XMotors va reusi sa se impuna in intrecerea pe echipe in fata echipei lui Sergiu Gao Tirla, cand mai sunt de disputat doar 2 etape pana la finalul intrecerii automobilistice din Timis. Gratie bolizilor lor, Staici si Stanoiev au castigat la clasele la care au concurat, insa a fost mult prea putin pentru a-si face echipa lidera la general.

Runda de la Sannicolau Mare a fost una extrem de spectaculoasa, asta mai ales ca vremea a tinut cu pilotii, ploaia facandu-si prezenta doar dupa ce ultimul concurent a trecut linia de finish.


Iata insa toti castigatorii etapei de la Sannicolau Mare

Clasament echipe:
1. Xmotors
2. Fortaviola Racing Team
3. Urban Racers Tm

Clasament clasa 3
1. Florin Staici
2. Bogdan Stanoiev,
3. Sergiu Boncalo

Clasament clasa 2
1. Bogdan Stanoiev
2. Sergiu Gao Tirla
3. Alexandru Krepelka

Clasament clasa 1
1. Marius Nopcea
2. Andrei Andy
3. Daniel Preunca

Clasament special femin:
1. Diana Stefanescu
2. Diana Iordache
3. Ramona Copoceanu

Clasament juniori:
1. Adrian Marcovici,
2. Raul Tudoreanu
3. Marius Giurisici

Foto: Ervin Boer

Exit mobile version