Opinia Timisoarei

S-a distrat facand drifturi cu masina, iar acum plange in pumni. Ce s-a intamplat cu un sofer rebel din Timisoara?

TIMISOARA. Distractie teribila in miez de noapte pentru un tanar din Timisoara care si-a facut plinul la masina si a iesit pe strazi sa-si testeze caii putere. Fara sa-i pese de cei care se chinuiau sa doarma in cartier, soferul a ambalat motorul si s-a apucat sa faca drifturi in zona Circumvalatiunii –  Gheorghe Lazar.

Politistii locali au fost insa pe faza si au pus punct distractiei tanarului aflat la volanul unui autoturism Honda. I-au ars o amenda s-o tina minte. 800 de lei va trebui sa scoata barbatul din buzunar pentru nesabuinta lui.

In ultima perioada, 15 tineri care faceau drifturi cu masina pe strazile din Timisoara au fost prinsi si amendati de oamenii legii.

Politistii locali atrag atentia ca folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora, intoarcerea brusca pe loc, manevre prin derapaje, accelerari sau franari bruste pe domeniul public, toate doar pentru distractia soferului se amendeaza cu ume cuprinse intre 800 si 2.500 de lei, potrivit unei hotarari a Consiliului Local Timisoara.

Exit mobile version