Opinia Timisoarei

S-a deschis Soseaua dintre Nori! Ce restrictii exista totusi?

A fost redeschisa complet traficului una dintre cele mai spectaculoase sosele din lume, aflata la cea mai mare altitudine din Romania.

Britanicii, pe urmele Top Gear: Transalpina bate Transfagarasanul la categoria ‘cel mai bun drum de condus din lume’! VIDEO

De sambata dimineata, soferii pot intra cu masinile pe Transalpina, insa pe sectorul de drum cuprins intre km 34+500 si km 59+800, pe DN 67C, anunta CNADNR.

Reprezentantii Companiei de Drumuri, precizeaza insa ca accesul masinilor va fi strict interzis peste noapte, mai precis de la orele 20.00 pana la 7 dimineata.

In plus, viteza maxima pe ultimul sector de drum redeschis traficului nu are voie sa fie mai mare de 40 km/h, iar greutatea permisa de 3,5 tone.

Transalpina a fost inchisa pana acum din pricina zapezii.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrazi si Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Exit mobile version