Opinia Timisoarei

S-a cocotat cu masina pe… sensul giratoriu cu cele mai multe accidente, langa Timisoara. Video

TIMISOARA. Inca un accident in sensul giratoriu de la intrarea in comuna Mosnita Noua de langa Timisoara, duminica seara.

CITESTE SI: Masina distrusa de tren si tarata 100 de metri, oameni raniti. Accident pe calea ferata langa Timisoara. Video

O masina, al carei sofer fie a pierdut controlul volanului, s-a urcat pe constructia din mijlocul giratiei.

Autoturismul de teren a izbit puternic un indicator rutier, apoi bordura pavata cu dale si, in cele din urma, a ramas suspendat pe marginea amenajarii din interiorul sensului giratoriu.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii, medicii de pe ambulanta si politistii.

Soferul de 42 de ani, care era singur in masina si se indrepta spre Timisoara, a fost ranit si preluat de un echipaj al salvarii care l-a transportat la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Un barbat, in varsta de 42 de ani, a condus un autoturism pe DJ592 dinspre localitatea Albina catre Timisoara, iar in localitatea Mosnita Noua a lovit bordura si a patruns pe insula sensului giratoriu, unde a ramas suspendat.

In urma impactului, conducatorul auto a fost ranit si transportat la spital.

Politistii au intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

In acest sens giratoriu de la intrarea in Mosnita Noua s-au produs cele mai multe accidente rutiere in ultimele luni.

CITESTE SI: Masina cu rotile in sus, in sensul giratoriu. Fata de 16 ani, ranita. Accident langa Timisoara. Video

CITESTE SI: Accident in apropiere de Timisoara. O soferita de 79 de ani a ajuns cu masina pe un sens giratoriu. Oameni raniti. Foto

Exit mobile version