Opinia Timisoarei

Rusinos. Sute de profesori care vor sa predea in scoli din Timisoara si din judet nu au luat nota de trecere la Titularizare

TIMISOARA. Jale la examenul de Titularizare, in Timis, si anul acesta. Peste jumatate dintre profesorii care s-au prezentat la testare n-au fost in stare sa obtina nota de trecere, adica minim 7.

200 de dascali n-au fost in stare sa scrie nici macar de 5, in conditiile in care 1 punct era din oficiu, iar alti 289 au primit note intre 5 si 6,99, care insa nu-i ajuta sa obtina un post de titular la catedra in scolile din Timisoara si din judet.

459 de profesori insa au reusit sa pomoveze examenul, iar patru dintre ei au primit chiar nota maxima: 10, dintre care unul la Educatie Sociala si trei la Limba si Literatura Romana – Pedagogia Prescolara si Metodica Desfasurarii Activitatilor Instructiv-Educative in Gradinita de Copii.

In total, s-au inscris la Titularizare in Timis 1280 de profesori, insa examenul a fost sustinut doar de 948 dintre ei.

Dascalii care nu au reusit sa ia examenul de Titularizare isi vor putea gasi din toamna locuri la catedre, in scolile din Timis, ca suplinitori.

Exit mobile version