Opinia Timisoarei

‘Rusine’. Poli Timisoara pierde turul barajului de mentinere in liga secunda

TIMISOARA. Sezonul foarte slab al Politehnicii se apropie chiar de dezastru. Dupa o prima repriza buna in meciul tur din barajul de mentinere contra FC Brasov, a urmat una dezastruoasa. De la 1-0 la 1-2, sau cum se spune in lumea fotbalului 1 pauza/2 final, iar cineva va trebui sa isi asume responsabilitatea pentru prestatia baietilor in ghete (rupte).

CITESTE SI: Un rugbyst care a castigat tot ce se putea pe plan intern cu Timisoara da lovitura de inceput a meciului cu Universitatea Cluj. Video 

Doru Andrei a deschis scorul inca din minutul 5 cand a transformat perfect o libera de la peste 25 de metri, iar alb-violetii, incurajati frenetic de suporteri au mentinut controlul in prima parte, in care au mai avut sanse Mera si Bocsan.

Partea secunda a inceput cu o ratare incredibila a lui Ursu, de fapt, din 3 metri era mai greu sa ratezi decat sa dai gol. In loc de 2-0, s-a facut 1-1, Negrean reluand spectaculos cu calcaiul, de langa un Mera adormit, la una din putinele faze cursive ale ardelenilor, minutul 53. A fost si mai rau dupa un sfert de ora, Piper a recuperat prea usor o minge in 16 metri si a inscris fara probleme, 1-2. Polistii s-au aruncat in atac, cautand macar egalarea. Gazdele au avut o bara, iar in prelungiri, Mera, dar mai ales Gerbi au avut ultimele ocazii. 1-2, scor final in care antrenorul Croitoru si-a dat din nou masura valorii, mai ales in momentul schimbarilor, iar fanii au strigat in cor, „Rusine”!

Returul se joaca peste o saptamana la Brasov

Poli Timisoara: Paduraru – D. Radu, Mera (cpt.), Bocsan, Oanea (Pamfile 25′) – R. Lazar (Gerbi 46′), Ignea – D. Andrei (Vukoje 78′), Birnoi, Iamandache (Bakos 65′) – Ursu
Antrenor: Nicolae Croitoru

FC Brasov: Popescu – Dragoi, Gherghe, Fustar, M. Burlacu, Dumbrava (cpt.) – Negrean (Lascu 66′), Piper (H. Popa 90+2′), Constantin (Leonte 90+2′) – Angelov (Bg. Rosu 85′), Lambrinoc (Iorga 66′)
Antrenor: Calin Moldovan

Foto: Politehnica Timisoara

Exit mobile version